Til restaureringsopgaver af fredede bygninger anbefaler Kulturarvsstyrelsen at bruge originale og naturlige produkter, der kan ånde. Se videoen og få svar på, hvorfor.

QuoteLaksDark

Det er ekstremt vigtigt at bruge kalkprodukter i gamle bygninger. Bygningerne har stået og åndet i mange år, og de har sat sig. Hvis du pludselig smider cement op på væggene, så står bygningen ikke længere og arbejder, og det kan give nogle følgeskader.

DENNIS KJÆR, AMALIEGÅRDEN
I Amaliegade har håndværkere restaureret en række lejligheder i Amaliegården. Når det handler om fredede bygninger, ser Kulturarvsstyrelsen gerne, at der bliver brugt de originale produkter, som blev brugt, da bygningerne engang blev udført. Det er ikke uden grund.
 
KALK’s REN Vægmaling er et naturprodukt, som passer utrolig godt til de gamle bygninger. Malingen er åndbar og giver dermed et bedre indeklima. Samtidig har REN Vægmaling den fordel, at det binder på alle typer underlag, hvilket er en stor fordel i ældre bygninger, der har været udsat for lidt af hvert.

QuoteLaksDark

Det kan godt være, at det er en lidt længere arbejdsproces at arbejde med kalkprodukter, men det er et supergodt produkt, og det er nemt at arbejde med. Vi får samtidig utrolig god vejledning af KALK’s folk – både på kontoret og på arbejdspladsen.

CHRISTIAN BERG, AMALIEGÅRDE

 

Gennemtestet og certificeret

For os er dokumentation vigtig, når vi taler bæredygtighed. Derfor er REN gennemtestet og certificeret efter de mest krævende internationale standarder.

Certifikater02

AniRulle-Blue03