EN KALKMALING TIL FACADER

 

 

QuoteLaksDark
REN maling til facader er så diffusionsåben, at hvis der er salte i bygningen, så lægger det sig udenpå malingen.

RASMUS JØRGENSEN


REN KALMALING TIL FACADER

Vil du opnå en smuk, stærk og bæredygtig facade, så er REN kalkmaling til facader et oplagt valg. Både til nybyg og restaurering.

Modtag gratis farveprøve

 
REN kalkmaling til facader er en mineralsk maling baseret på kalk. Den indeholder derfor ingen organiske opløsningsmidler, ingen konserveringsmidler, ingen blødgørere, ingen biocider/fungicider, ingen tungmetaller og ingen mikroplast. REN maling er cradle to cradle certificeret på guldniveau.
 
REN kalkmaling har den højeste diffusionsåbenhed for maling, så facaden kan ånde og fugten kan slippe væk fra bygningen. Samtidig binder malingen sig til underlaget og skaber en stærk, vejrbestandig og smuk overflade uden afskalning.
 
Den særlige mineralstruktur giver et flot udtryk med en smuk og stoflig overflade. Malingen er velegnet til såvel nybyg som restaurering og er et oplagt alternativ til traditionel maling og kalkning. REN kalkmaling til facader fås i mere end 700 forskellige NCS kulører.
 

Gennemtestet og certificeret

For os er dokumentation vigtig, når vi taler bæredygtighed. Derfor er REN gennemtestet og certificeret efter de mest krævende internationale standarder.

Certifikater02

X    Et sundt indeklima uden emissioner af skadelige stoffer.

X   Fuld åndbar.

X    Produceret efter cirkulære principper.

X    Nemt og effektivt at arbejde med.

X    Unik finish ved renovering og nybyg.

X    Vejrbestandig overflade og lang levetid

X    Fremstillet på vedvarende energi

 

AniRulle-Blue03